Diensten

Wij verzorgen uw interieur van A tot Z. Wij ontwikkelen uw kantoormeubilair, keuken- of badkamermeubilair en de totale renovatie van uw pand. Alles met het oog op perfecte functionaliteit en een betere esthetiek.

Totaalproject

Meer en meer hebben we all-in projecten. We coördineren de projecten en zijn verantwoordelijk voor de timing van de verschillende stielmannen zoals sanitair en elektriciteit. Het interieur voeren we zelf uit. De afgesproken timing respecteren is ons stokpaardje. Voor werken na aankoop in casco worden we ook veel gevraagd.

Interieurinrichting

Zowel in samenwerking met binnenhuis vormgevers of eigen initiatieven richten we volledige interieurs in die een meerwaarde brengt voor de klant. Een huis wordt een thuis.

Kantoorinrichting

Diverse bedrijven doen ook een beroep op ons, om hun kantoren efficient en met stijl in te richten.

Inrichten horecazaak

Vele horecazaken wensen met ons samen te werken om hun zaak up te stylen naar een grotere beleving.

Keukeninrichting

Keukens zijn het hart van het huis en dienen een speciale aandacht. Door de jaren heen, rekenen veel particulieren op ons. Innovatief en design zijn de sleutelwoorden. Wij brengen hun leefkeuken naar een andere dimensie.

Badkamerinrichting

We beogen iedere badkamer om te toveren tot een creatie van wellness en verzorging. Daar is er nog altijd een enorme nood aan.