Realisaties

Een greep uit onze realisaties.

Bergruimte in garage & onder trapwand

Vernieuwing leefruimte met haardwand & keukenkasten

Droomkeuken in landhuis

Bijkeuken & voorraadruimte

Bowling in nieuw kleedje

Tijdloze dressing

Unieke dressing op een authentieke vlaszolder met kasten gemaakt op maat volgens de traplijnen.

Ergonomische maatkeuken

Keukeninrichting in witgrijs Iboma laminaat met composiet werkblad en afgewerkt in donker olijfmuren. Hoekkasten zijn uitgerust met uitdraaisystemen, Le Mans, die maximaal de kast benutten en heel gebruiksvriendelijk zijn.

Inbouw kasten op maat

Op maat gemaakte inbouwkasten met mdf deuren om te schilderen. Ruimtewinnende opstelling zowel van inhoud kasten als de inkom op zich. Uithalen van parketstroken vanonder de trap, om ze te plaatsen waar de vroegere kast (eerste foto) zich bevond.

Luxueus bureelruimte

Kantoor is uitgerust met muurlambrisering rondom op 1 meter hoogte. Tevens ligt er een eiken partketvloer en afgewerkt met stalen dubbele deur en prachtig meubilair. Alle verwarming werd verborgen dmv vensterbanken, chauffagekasten en plinten zijn geschilderd in hetzelfde wit als muren en plafond.

Unieke massieve wanden

Houten muren in gebogen vorm met deuren in verwerkt. Een prachtig voorbeeld hoe je mooi gebogen vormen kan maken met plaatmateriaal. Slechts de kopse kanten zijn zichtbaar en het blijft heel stevig en stabiel. Als de deur toe is moet je goed kijken voor je ze vindt.

Kasten met ledverlichting

Hier zie je een voorbeeld van inwerking van ledverlichting in kasten, om producten te accentueren. De kast is in donker eiklaminaat met reliëfstructuur en prima te onderhouden. Zowel corpus als banken zijn hier in een dikkere uitvoering (36mm).

Dressingkast voor kantoren en publieke ruimtes

Combinatie van laminaat met zowel in of buiten de kast kapstokbaren in zwart metaal. Eveneens is er nog ruimte voorzien voor petten, hoeden, alsook handschoenen. Deze werd ook tussen 2 muren op maat gemaakt en is perfect plaatsbesparend door de zwart metalen kapstokbaren buiten de kast. Zo heb je ook een galante vormgeving in de inkom.

Design lavabomeubel

Lavabomeubel in witte lakuitvoering met een volledig afgewerkt lavaboblad. Geen uitsnijdingen of voegen in blad, dit is een lavabo op maat in GetaCore kunststof. Heel gemakkelijk te onderhouden en bij eventuele schade altijd te herstellen.

Bar in showroom

Bar in gegoten gepolierde beton, ter plaatse met achterliggende kasten en verborgen gootsteen d.m.v. grote schuifluik. De achterliggende barkasten bevatten kasten, laden voor bestek en werden in rode verf en vernis afgewerkt. Onder de bar staan de koelkasten en ruimte voor het afval. De bierkoeler en dito gasflessen bevinden zich achter de rode kasten in een nauwelijks zichtbare ruimte.

Keukeninrichting in dakappartement

Leefkeuken en living in 1 ruimte in appartement. Het 125m² grote appartement is volledig uitgerust met padouk plankenvloer en daardoor werd gekozen voor een witgrijze keuken met kunststofwerkblad. Bemerk tevens de graniet betegeling, in kleine afmetingen, als spatwand. Dit zijn verschillende soorten graniet met afmetingen van 07cm x 02cm die geplaatst werden op de muren en dit tot aan het plafond! Dit bevordert het karakter en het exclusieve in dit knusse flat.

Badkamer / Dressing

Badkamer en dressing in 1 ruimte met hoogteverschil ( 1 trede, voor de badkamer). Dit is een renovatie in een appartement en om leidingen te verplaatsen werd gekozen om het badkamergedeelte 1 trede hoger te tillen. Er werd gekozen voor slechts 1 hoge kast om diepgang en ruimtegevoel te vergroten. De lage dressingkasten onder het dank hebben een binnenhoogte van 1.05 cm zodat er geen probleem is voor bloezen, hemden en broeken op te hangen.

Lage dressingkasten

Doordat het een dakappartement is, hebben we voor een groot deel lage dressingkasten ingebouwd. We kozen voor witte laminaat om de perceptie ruim te houden. Bemerk, men ziet de dikte van het bovenblad niet en greeploze deuren zonder greepgleuf in de kasten. We kozen hier voor een fijnere look door geen dikte van het bovenblad te laten weerkeren. De deuren zijn hoger dan de kast zelf en zijn zo afgewerkt dat je geen greep hoeft te hebben en qua design toont dit veel leuker onder een schuin dak. De mogelijkheid om de kasten hier tot aan de schuine dakzijde toesteken zonder bovenblad werd hier niet toegepast omdat dit kolossaal ging uitstralen. We kozen hier voor fijn, zacht en ruimtegevoel.

Hotelcomplex

Inrichting splinternieuw hotel te Middelkerke met heel hoge afwerkingsgraad.

Loft

Oud fabriekspand omgevormd tot heel ruim en smaakvol interieur in samenwerking met interieur decoratie Bieke Vanhoutte.

Eetcafé

Vernieuwen volledig interieur in verkorte tijdspanne. Heel gekende zaak in de streek. Hoge afwerking.

Buitenbar

Oude hoevenstal getransformeerd tot halfopen loungeruimte met bar. Afwerking bar is in warmgewalst metaal gevernist. Massief hout is Cambara.

Buitenbar

Out of the box project op 2700 m² met heel duurzaam massief hout afgewerkt. Staaltje van efficiëntie.

B&B Brugge

Knusse B&B in hartje Brugge in een oud schoolgebouw. Geliefd voor zijn tijdloos interieur door de vele gasten.

Kantoren

1500 m² kantoren afgewerkt in 8 weken. 180 meter hoge kasten en 150 meter bureelkasten.